Activiteiten

Inloopdagen
In onze expositieruimte aan de Zeestraat 3A kunt u boeken, films, foto’s en ander materiaal bekijken uit het Noordwijkerhoutse verleden.
Praktische informatie over deze locatie vindt u hier.

Beeldbank
Op onze beeldbank vindt u oude foto’s. Elke maand komen daar weer nieuwe foto's bij. Heeft u oude foto's voor ons, dan scannen wij die graag! De beeldbank vindt u hier.
NoVaTo-bode
Viermaal per jaar brengen wij de NoVaTo-bode uit met informatie en verhalen over Noordwijkerhout. Wilt u de bode ook ontvangen? Wordt dan sympathisant. U heeft hiermee gratis toegang tot de expositieruimte en u ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief. Klik hier voor meer informatie.
Genealogie
De genealogiegroep bestaat uit Bert Hogervorst, Antoon van Grieken en Charles Horsthuis. Zij zijn elke woensdag en zaterdag van 14:00-16:00 uur in de Zeestraat beschikbaar om vragen over uw voorouders te beantwoorden.

Via de website www.genealogieonline.nl kunt u snuffelen in materiaal verzameld door van Bert Hogervorst.

Presentaties of lezingen
Elk jaar bieden wij een aantal presentaties of lezingen aan. In de agenda vindt u de planning hiervoor. Vanwege het beperkt aantal plaatsen is het noodzakelijk om vooraf een toegangsbewijs te halen.

Het mogelijk om een presentatie, lezing of quiz te boeken. Dit kan zowel bij ons als op een door u gewenste locatie in Noordwijkerhout.  Kijk op de pagina 'NoVaTo boeken?' voor meer informatie.

Rondwandeling
Met een groep van maximaal 20 personen kunt u een rondwandeling boeken onder leiding van een vrijwilliger van NoVaTo. Kijk op de pagina 'NoVaTo boeken?' voor meer informatie.