FacebookVolg ons ook op Facebook
Menu

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD

Zonder vrijwilligers kan ons museum niet bestaan. Daarom zijn jouw hulp en betrokkenheid ontzettend welkom. Heb je belangstelling voor Noordwijkerhout van Toen en af en toe wat tijd beschikbaar dan komen we graag met jou in contact!
Momenteel zoeken wij:
Vrijwilligers voor het beschrijven van foto's
Ons archief beschikt over ruim 2000 gedigitaliseerde foto’s. Bij een groot deel van deze foto’s ontbreekt de beschrijving nog. Deze is nodig om snel de juiste informatie in deze hoeveelheid foto’s te kunnen vinden. Wij zoeken mensen die veel weten over het Noordwijkerhout van vroeger en die onze foto’s kunnen voorzien van een korte beschrijving. Daarbij ligt de aandacht bij herkenning van locaties, personen, mogelijke tijdsbepaling en wellicht andere bijzonderheden.
Het is leuk maar nauwkeurig werk, want we zijn vooral gebaat bij de juiste informatie. De foto’s worden bekeken en beschreven met behulp van een computer, niet ingewikkeld en iedereen kan het leren.
Schoonmaakmedewerker(ster) expositieruimte
Heb je nog wat vrije uurtjes op de dinsdagochtend, ben je opgeruimd en netjes en steek je graag de handen uit de mouwen? We zoeken iemand die bereid is om op dinsdagochtend te helpen met het schoonhouden van de expositieruimte.
Gastheer/vrouw
Heb jij affiniteit met publiek, heb je een klant- en servicegerichte instelling en zoek je leuk vrijwilligerswerk, dan is deze functie iets voor jou.
Na een inwerkperiode bewaak je de vele wisselende objecten in ons museum en zorg je dat de bezoekers de objecten met respect behandelen. Je bent ook belast met de kaartverkoop, na afloop help je mee met de rommel opruimen en zorg je ervoor dat er geen bezoekers in het museum achterblijven. Je werkt altijd in een team van 2 personen.
Bent je geïnteresseerd in een van deze vrijwilligersfuncties, stuur dan een mail naar onze secretaris of kom eens gezellig langs tijden onze openingstijden.
Bent je benieuwd wie er al vrijwilliger zijn? Je kunt ze bekijken op deze pagina.