FacebookVolg ons ook op Facebook
Menu

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD

Zoals elke organisatie die draait om vrijwilligers hebben wij ook altijd ‘gebrek’. Misschien iets voor u? Het hoeft niet veel tijd te kosten!
Zo kunnen we suppoosten gebruiken, iemand voor het beheer van de beeldbank, maar ook ondersteuning bij de schoolklassen die langs komen. Of mensen die het leuk vinden om een lezing in elkaar te zetten én te geven. Misschien onderzoek doen om artikelen voor de bode te schrijven. Kortom: er is genoeg te doen! Kom ’s op vrijdagochtend langs of neem contact op met secretaris Sylvia via secretaris@noordwijkerhoutvantoen.nl, voor een afspraak.

We zijn ook o.a. op zoek naar:
Vrijwilligers voor het bewerken van foto's
Ons archief beschikt over ruim 4600 foto's en ruim 2100 bidprentjes en rouwkaarten. Daar komen steeds weer nieuwe bij. Wij zijn op zoek naar iemand die in het bezit is van een fotobewerkingsprogramma waarmee hij de nieuw aangeleverde foto's kan bewerken en geschikt maken voor de database. Deze werkzaamheden kan je thuis uitvoeren en op tijden doen die jou het beste schikt.
Gezocht Voorzitter gezocht
Op 4 april 2023 bestond de stichting NoVaTo 10 jaar. Reden voor onze voorzitter Abe Bader om de voorzittershamer over te dragen. Bent u sociaal ingesteld, heeft u goede communicatieve vaardigheden en denkt u graag mee over de toekomst van NoVaTo als kenniscentrum en museum?
Dan zoeken we u! Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar info@noordwijkerhoutvantoen.nl, dan gaan we graag met u in gesprek.
Schoonmaakmedewerker(ster) expositieruimte
Heb je nog wat vrije uurtjes op de dinsdagochtend, ben je opgeruimd en netjes? We zoeken iemand die bereid is om op dinsdagochtend te helpen met het schoonhouden van de expositieruimte.
Bent je geïnteresseerd in een van deze vrijwilligersfuncties, stuur dan een mail naar onze secretaris of kom eens gezellig langs tijden onze openingstijden.
Ben je benieuwd wie er al vrijwilliger zijn? Je kunt ze bekijken op deze pagina.