FacebookVolg ons ook op Facebook
Menu

GROOTS FESTIVAL-1 IN NOORDWIJKERHOUT

17 september 2018
 Vanaf 1 januari 2019 is de nieuwe gemeente Noordwijk een feit.

Op 24 en 25 november 2018 wordt er een groots festival georganiseerd om dit te vieren. Gastheer voor dit eerste festival is de gemeente Noordwijkerhout. Hierbij worden alle verenigingen en stichtingen uit de vier deelkernen uitgenodigd om dit samen tot een fantastisch evenement te maken. De Schelft zal dit hele weekend bol staan van activiteiten voor alle leeftijdsgroepen.

Het bestuur van de Stichting Passie van Noordwijkerhout is gevraagd om de artistieke leiding over dit evenement op zich te nemen. Dit doen zij graag. Omdat er nog weinig tijd is om voorbereidingen te treffen, vraagt de Passie u naar concrete en uitvoerbare ideeën. Dit zou een deel van uw mooiste (herkenbare) voorstelling of uitvoering kunnen zijn.

Om een goed beeld te krijgen van wat ze op de planken kunnen zetten, vragen zij u deze ideeën met hen te delen. Dit kan door bijvoorbeeld een Youtube-link, videogeluidsfragment of een duidelijke omschrijving van wat uw bijdrage zal inhouden.
Zij kunnen met deze informatie een programma met een mooie opbouw samenstellen. Stuur uw mogelijke bijdrage zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 september naar festivaleen@gmail.nl.

Een eerste opzet van het programma is hier te downloaden.