FacebookVolg ons ook op Facebook
Menu

STRAATVENTERS EN BEZORGERS VAN NOORDWIJKERHOUT

11 september 2018
 Er komt weer een nieuw boek van de hand van Peter van den Burg, nadat in de vorige uitgave de Boerderijen en de Jagers en Stropers aan de beurt waren, zijn het nu de straatventers en bezorgers. De titel is 'Van Deur tot Deur' over de straatventers en bezorgers van Noordwijkerhout.

Het straatbeeld is de laatste jaren erg veranderd, in de vorige eeuw werden de meeste boodschappen uitgevent of bezorgd. Toen waren er meer dan 100 straatventers en bezorgers die van deur naar deur gingen.
Er komen 16 verschillende beroepen voorbij van Melkboeren tot Schillenboeren, het boek is verrijkt met meer dan 300 foto’s van de mensen die met hun bedrijf bezig waren. Het boek bevat ongeveer 200 pagina‚Äôs en is voorzien met een harde kaft. Het is de bedoeling dat het boek vrijdag 23 november 2018 uit komt.

Vanaf nu kan je al inschrijven, dat kan bij NoVaTo in de zeestraat 3a waar een inschrijflijst klaar ligt en bij Peter van den Burg via de mail peterankeburg@hetnet.nl of per telefoon 0252 374556. Dan ben je er zeker van dat je voor een boek in aanmerking komt