FacebookVolg ons ook op Facebook
Menu

Cultuurmarkt Noordwijkerhout/De Zilk

11 september 2023
Flyer Cultuurmarkt Noordwijkerhout NoVaTo presenteert zichzelf op 23 september op de gezellige Cultuurmarkt rond de Witte Kerk waar diverse culturele amateurverenigingen van 13:00 tot 17:00 uur zich op allerlei manieren zullen presenteren.

Er is een podium met leuke optredens, op het gebied van zang, dans, theater en muziek, een informatiemarkt met activiteiten en kleine workshops. Met uw bezoek aan de cultuurmarkt zijn ook leuke prijzen te winnen! Voor de allerkleinsten is er een schminkartiest aanwezig.

“Duik in een Zee aan Cultuur” en bezoek dit gratis evenement georganiseerd voor en door inwoners van Noordwijkerhout en De Zilk. Kom vooral op de fiets!

Nomineren Erfgoedvrijwilligersprijs 2023
Monumenten, musea, archieven, historische genootschappen, ze draaien vaak voornamelijk op de kracht van vrijwilligers. Mensen die zich belangeloos met hart en ziel inzetten om ons culturele erfgoed in leven te houden en te ontsluiten voor het grote publiek. De erfgoedsector kan niet zonder deze toegewijde vrijwilligersteams. Om hen in het zonnetje te zetten, financieel te ondersteunen én om meer ruchtbaarheid aan de noodzaak van vrijwilligers in de erfgoedsector te geven, is in 2020 door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de Erfgoedvrijwilligersprijs in het leven geroepen.

Op 1 december 2023 reikt staatssecretaris Gunay Uslu de Erfgoedvrijwilligersprijs 2023 uit. Vrijwilligersteams kunnen vanaf 1 september (t/m 27 september) genomineerd worden.
Meld > hier < snel jouw favoriete team aan!