FacebookVolg ons ook op Facebook
Menu

Noordwijkerhout Jaarboek 1994

15 juli 2023
Noordwijkerhout Jaarboek 1994 NoVaTo heeft nog enkele boeken te koop waaronder het boek 'Noordwijkerhout Jaarboek 1994'.

Herinneringen vervagen snel. Vandaar dit jaarboek waarin u nog eens kunt nalezen wat er in het jaar 1994 allemaal gebeurde. Vele honderden gebeurtenissen die zich in 1994 in Noordwijkerhout afspeelden passeren in dit jaarboek de revue. Aan de hand van teksten, maar ook van tientallen foto’s.

Compleet is dat overzicht uiteraard niet maar u krijgt in ieder geval een ruime blik op de gebeurtenissen die de krant haalden, en dan vooral de kolommen van De Noordwijkerhouter, de veel gelezen uitgave van Buijze Pers. U leest over branden en ongelukken, diefstallen en perikelen op het terrein van de politiek.

Vele jubilea passeren de revue, opmerkelijke sportprestaties, uiteraard het carnaval en verder talloze ontroerende, humoristische of anderszins opvallende voorvallen. Echt een boek om te bewaren en regelmatig nog eens te raadplegen. Zo houdt u, in chronologische volgorde, in elk geval een groot aantal impressies over aan het jaar 1994.

U kunt het boek kopen tijdens onze openingstijden.
We zijn geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur.
Kijk voor meer boeken op > deze pagina <.