FacebookVolg ons ook op Facebook
Menu

DE NEDERLANDSE MOLENDATABASE

26 augustus 2021
Hogeveense molen De Nederlandse Molendatabase is dé dagelijks aangepaste, verzameling van het complete, werkende Nederlandse bestand van molens, samengesteld door molenminnend Nederland voor iedereen met een interesse in molens. De Molendatabase is het resultaat van gezamenlijke inspanningen van honderden liefhebbers van molens. De Molendatabase was de eerste volledige inventarisatie van Nederlandse molens op het internet en bestaat sinds augustus 1999.
Sindsdien heeft de Molendatabase tientallen miljoenen individuele bezoekers gehad en bereikt tegenwoordig een half miljoen pageviews per maand. Ze zijn er trots op dat ze zoveel mensen een plezier kunnen doen.

U kunt zelf ook bijdragen aan dit mooie document. Iedere nieuwe aanvulling (tekst of foto's) is van harte welkom. Inzendingen zijn mogelijk via de pagina van de betreffende molen.

Bezoek ook de database van Verdwenen Nederlandse molens, de database van Nederlandse windmotoren en weidemolens en de Belgische database van bestaande en van verdwenen molens via onze recente website molendatabase.eu. Deze website wordt in de komende tijd verder ontwikkeld tot dé plek met links naar de meest relevante websites met molens in Europa.

Klik > hier < voor de Nederlandse molendatabase.