Facebook Instagram
Menu

NOVATO BEELDMATERIAAL

Ansichtkaarten
Van verschillende (mini)tentoonstellingen zijn ansichtkaarten uitgebracht. Deze zijn tijdens de NoVaTo-middagen te koop voor € 1,- per stuk.

Boeken
Behalve fotoboeken is NoVaTo ook in het bezit van een groot aantal informatieve boeken over Noordwijkerhout en omgeving. U kunt deze inzien in onze expositieruimte. Wij bieden daarnaast ook nieuwe en tweedehands boeken aan.
Mocht u een boek over Noordwijkerhout weg willen doen, denkt u dan aan NoVaTo?

Foto's
NoVaTo is altijd op zoek naar oude foto's in allerlei vormen en maten of uitvoeringen, van allerlei momenten, plaatsen en jaren. Wanneer u foto's af wilt staan: graag, maar we kunnen er ook een kopie van maken. De foto's kunnen worden toegevoegd aan een album, gebruikt worden bij artikelen in de NoVaTo-bode of worden tentoongesteld.

Zoekt u een bepaalde foto, dan kunt u ons dit via het contactformulier laten weten.
Bidprentje Petrus Duivenvoorden Bidprentjes
NoVaTo is in het bezit van vele bidprentjes; de één nog mooier dan de andere. Meer dan 2100 zijn er tegenwoordig ook op internet te bewonderen.

Beeldbank
De vrijwilligers van NoVaTo zijn druk doende om alle foto's te scannen en onder te brengen in een beeldbank. De stichting is daarom onlangs aangesloten bij het genootschap ZCBS (Zijper Collectie Beheer Systeem). Klik hier voor de beeldbank.

Films
Inmiddels heeft NoVaTo al een aardige collectie films opgebouwd. Gedurende openingtijden draait er altijd wel een. Natuurlijk mag u altijd een verzoekje indienen!
Bent u in het bezit van een mooie film, dan houden wij ons aanbevolen voor een kopie.